Select Page

Hunden er menneskets bedste ven, og særligt danskerne er utroligt glade for at have hund i hjemmet, hvis de har mulighed for det.

Er du også interesseret i en hund, så kan du blive klogere på nogle af hunderacerne lige her, og på den måde komme tættere på at træffe et valg.

Fransk Bulldog

Bulldoggen er en misforstået race, fordi den bliver dømt på dens muskuløse og tætbyggede figur, og derfor tror mange, at den er farlig. I virkeligheden har den masser af charme og personlighed, og den stjæler ethvert hjerte uden problemer.

Hvis du ønsker en social, aktiv og legesyg hund, der også er utroligt kærlig, så er den perfekt til dig. Dog kræver den træning, opdragelse og socialisering fra hvalpestadiet, og det kræver, at du vil lægge arbejdet i den.

Læs meget mere på franskbulldog.dk, hvis du er interesseret i den franske bulldog.

Labrador

Hunderacen labrador er kendt som værende én af de mest familievenlige, og det er med god grund. Den er nemlig nem at håndtere, den er menneskevenlig, og den holder til utroligt mange aktiviteter.

At kombinere labradorhunderacen med en golden retriever er heller ikke upopulært, og labrador-retrieveren betragtes efterhånden faktisk som værende en race for sig.

Hunden blev oprindeligt brugt som arbejdshund, og derfor har de brug for fysiske og mentale udfordringer. Ud over det, så er de perfekte til dig, der blot ønsker en glad og kærlig hund.

Chihuahua

Chihuahua er også et populært hundevalg, hvis du ønsker en lille hund. Dog kræver de utroligt meget motion og stimulering, hvilket ikke alle er forberedt på. Korte gåture holder racen sund og i god form, og hvis du bruger tid sammen med den, eventuelt med et legetøj, så er den nem at gøre glad og tilfreds.