Select Page

Det er forskelligt, hvad man gerne vil have, men en hund er altid et helt specielt kæledyr. Den kræver, at man engagerer sig meget i den, opdrager den og bruger tid på at være aktiv med den, men den er også ofte alt arbejdet værd.

Derfor skal du ikke være bange for at adoptere en hund.

En god idé med en Staffordshire bull terrier

Når du skal have en hund, så skal du først og fremmest blive enig med dig selv og din familie om, hvilken race I gerne vil have. Der er mange at vælge imellem, så det er også vigtigt at tænke på sit eget behov en gang imellem.

Der er måske ikke den helt store lyst til at have en meget stor hund, hvis man har en familie med mindre børn. På samme tid behøver det ikke at være en helt lille hund. Med en Staffordshire bull terrier kan I ramme et godt sted i midten, hvor den stadig er stor nok til at lege med, men ikke så det bliver ubehageligt.

Brug tid på at lære om racen

Det er på mange måder vigtigt at bruge tid på at lære om den race, som I vælger at købe. Alle racer har nemlig forskellige træk og kvaliteter, der er vigtige at huske på, hvis I gerne vil jeres hund det bedste.

En Staffordshire bull terrier er egentlig en meget stædig og vedholden hund, så det er vigtigt at sørge for at træne den. Det er den bedste måde at sørge for, den rent faktisk bliver lydig. Den kræver ikke kun fysisk, men også mental træning, da det er en meget intelligent hund. Læs mere om denne race.

Passer ind i en familie

Det er næsten ens for mange hunde, at de passer rigtig godt ind i en familie, men de har alle sammen forskellige kvaliteter.

En Staffordshire bull terrier er god at have i familien, da den først og fremmest er fremavlet til at være en god familiehund. Den kan nemlig knytte et meget stærkt bånd til den familie, som den ender med at være hos. Når den møder andre mennesker, kan den godt virke reserveret, men den føler sig helt tilpas overfor sine mennesker.

Den kan dog også blive jaloux, hvis den ser familien give opmærksomhed til en anden hund.

Opdrag hunde til det meste

Det er selvfølgelig vigtigt at opdrage en hund, men du skal også huske på, at du faktisk kan opdrage en hund til det meste. Når man skal opdrage dem og træne dem som hvalpe, så er det vigtigt, at man rent faktisk får det gjort. Det har nemlig en stor betydning for, hvor lydig en hund du får på et senere tidspunkt.

Opdragelse er én af de vigtigste ting. Hvis du allerede har eller gerne vil have børn, så kan det også være en fordel at træne hunden med det i mente. Det kræver nemlig nogle gange noget tilvænning, så de lærer at være forsigtige omkring små børn.