Select Page

Vi danskere er utroligt glade for vores firbenede bedste venner, og der er utroligt mange, der har en hund gående derhjemme, som de ikke kan vente med at komme hjem til. Desværre er vi også utroligt glade for at bruge mange timer på arbejdet, og kombinationen af hund og lange arbejdsdage er ikke optimal.

Det betyder dog ikke, at du ikke skal have en hund gående derhjemme. For mange er det en stor medvirkende til deres livsglæde, og derfor skal du selvfølgelig beholde den – men har du overvejet at give den adgang til dit udendørsområde?

Læs mere om en moderne og smart hundelem og se om ikke det faktisk var en god ide lige her.

Giv hunden frihed i løbet af dagen

Vi kan selvfølgelig ikke have vores hunde løbende frit i løbet af dagen. Det er farligt, hvis de skulle løbe ud foran en bil, og det er for nemt for dem at blive væk.

Det betyder dog ikke, at de ikke kan have adgang til et indhegnet udendørsområde. Hvis du har en have, en gårdsplads eller lignende, så kan du med fordel overveje, om ikke din hund selv skal kunne bestemme, om de vil være inde eller ude.

Hvis du synes, det lyder som en god ide, så er det en hundelem, som du skal have fat i. Hundelemme er efterhånden så moderne, at der ikke er nogen grund til bekymringer, og din hund vil bestemt synes det er en god ide.

Derfor er en hundelem sikker

Der er måske nogen, der ikke er helt sikker på, at en hundelem nu også er en god ide – er det nu sikkert? Og ja, det er helt sikkert, netop fordi hundelemmene er så moderne, som de nu engang er.

En hundelem er nemlig ikke bare åbne adgang for enhver indbrudstyv og ethvert dyr, der nu lige skulle komme forbi. Langt de fleste hundelemme kommer med en magnet eller anden form for låsemekanisme, der sikrer, at det kun er din hund, der har adgang.

Det foregår ved, at du enten chipper din hund med en chip, der passer til hundelemmen, eller at du binder en lille magnetnøgle i halsbåndet. Begge dele fungerer, så det afhænger af, hvad du synes er mest fordelagtigt.

Når du kommer hjem fra arbejde eller om natten, så kan du altid låse hundelemmen helt af.