Select Page

En hunderace der er meget populær i både Danmark og resten af verden er en Cocker Spaniel og det er den af mange gode grunde. Kender du endnu ikke til denne skønne race så skal du helt sikkert gøre dig selv den tjeneste at læse noget mere om den. det kan du for eksempel gøre lige her – så læs med og bliv meget klogere på de skønne Cocker Spaniels.

Den har en rigtig god størrelse

En Cocker spaniel har en rigtig god størrelse som både familiehund men også som hund til par og ældre. Den er hverken for stor eller for lille. Den vejer oftest mellem 12 og 14 kilo, så det er en hund de fleste voksne kan løfte og bære hvis den skulle komme ud for problemer og alligevel er den stor nok til at være en rigtig hund.

En meget venlig og kærlig hund

En af de største grunde til at denne race er blevet så populær er fordi den har sådan et skønt temperament. Det er en enormt venlig og kærlig hund, den egner sig derfor også rigtig godt ind i en børnefamilie. Hvor man gerne ser at hunden tager børnene til sig og bliver et med familien. Du vil nemt kunne finde hunderacer, der ikke har et temperament til at indgå i en børnefamilie. Så er du på udkig efter en hund der passer godt ind i et hjem med børn, så du sagtens vælge en Cocker Spaniel.

Den er meget intelligent

En Cocker Spaniel er en meget intelligent hund og den vil derfor egne sig bedst ind i familie der har lyst til at træne med den. Så her får du altså en lille ven der vil elske at du vil lære den en masse tricks.