Select Page

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Det siger man ikke bare for sjov. Dét, at anskaffe sig en hund, kan kræve en masse tid og opmærksomhed, som man nødvendigvis ikke føler, at man har. Hertil gælder en særdeles vigtig huskeregel. Alle hunderacer er ikke ens, og det er ikke alle, der kræver lige meget arbejde. Den franske bulldogs kærlige væsen gør, at den muligvis er det perfekte match til din familie. Her er hvorfor.

God til alle aldre

Det er et faktum, at en fransk bulldog har et højt behov, når det gælder det sociale parameter. Den trives bedst, når den omgås sine nærmeste. Denne egenskab gør, at hunderacen egner sig til alle familiekonstellationer. Det er ligegyldigt, om din familie har mange eller få medlemmer, eller om gennemsnitsalderen strækker sig højt eller lavt. Denne lavbenede hunderace er særdeles hjertevarm og loyal af natur, hvorfor den har et behov for at knytte stærke bånd til alle familiens medlemmer. Dette gør alt sammen, at dine børn vil have en legekammerat i bedste kaliber. Du kan roligt lade dine børn lege frit med bulldoggen, da den er opmærksom, legesyg og trofast. Din franske bulldog vil med sit territorielle gen altid sørge for at passe på dem, som den har kær. Det er en enestående mulighed for at få aktiveret både hund og børn på én og samme tid i trygge omgivelser.

Har jeg tid til at få en hund?

Det er en vigtig faktor, at du overvejer hvilke ressourcer, du har til rådighed, før du anskaffer dig en af de søde og kærlige Franske Bulldogs. Hvis du anskaffer dig racen fra hvalp, vil du opdage, at der i starten vil kræves en øget opmærksomhed fra hvalpens perspektiv. Når den dog først er blevet komfortabel i hjemmet, så vil den ikke have et problem med at være alene i perioder. Generelt vil du have få skavanker med lydigheden, hvilket gør, at din nye bedste ven er let at have med udenfor hjemmet. Det kan virke uoverskueligt, når man overvejer at udvide familien. Det er du ikke alene om at tænke. Du må dog ikke glemme effekten, som et godt samarbejde kan have i din familie. Størrelsen på hunderacen gør, at den hverken fylder i hjemmet eller er besværlig at gå tur med for dine børn.